tilbage

Land Rover Forum  

Index
132653: Tilmeldingen til Urban Adventure 2013 er åben (10-04-2013 15:00:38)
Brian Nielsen #8657, reg. øjyl (medlem) (ip-adr: 194.182.139.194)
Urban Adventure er tilbage.
Søndag d.2/6 skal endnu et byslag slås i Horsens. Denne gang samler vi alle aktiviteterne et sted, nemlig det gamle statsfængsel i Horsens. Stedet som nu er blevet et stort kultursted i byen, og hvor store koncerter og grill konkurrencer har fundet sted. Så hvis du har lyst til at køre Land Rover lige der hvor Lars-Ulrik fra Metallica spillede trommer, eller spise frokost der hvor Weber grill landsholdet serverede den vildeste middag, skal du skynde dig at tilmelde dig Urban Adventure 2013.
I modsætning til sidste år, hvor det var en holdkonkurrence. Er årets setup lidt anderledes. Der er stadig holdopgaver, men holdet sættes på den enkelte opgave. Så man tilmelder sig som 1 bil inkl. mandskab (minimum pilot og co-pilot, men fyld gerne alle bilens sæder).
Opgaverne vil bære præg at Gymkhana opgaver, nogle lidt spiced up. Men er alle nogle som kan gennemføres i den helt nye Range Rover i sort højglans, eller en flot veteranbil fra 1955, mens der køre en top pimpet Trophy racer på opgaver ved siden af, og alle kommer hjem med både intakt lak og ære i behold. Der vil være et antal opgaver, sikkert omkring 30. Hvor de fleste vil være opgaver for 1 bil, så vil der være et antal opgaver til 2 eller flere biler, og holdet sættes først når man holder i kø på opgaven. Man finder simpelt bare nogle andre som også gerne vil gennem samme opgave, og løser opgaven sammen med dem. Simpelt og ligetil.
Det vil være muligt at starte i tidsrummet 9.00-11.00, og alle opgaver lukker kl.15.00.
Så jo senere man ankommer og starter, jo kortere tid har man til opgaveløsning. Simpelt og ligetil.
Man medbringer selv sin frokost, vi skal nok sørge for at der er et hyggeligt sted at nyde den, gerne sammen med andre. Om vi lukker alle poster 30 minutter til frokost har vi endnu ikke besluttet, men det kunne være hyggeligt hvis vi alle havde bare lidt pause sammen. Mere herom senere.
Det koster 200 Kr. pr. bil at deltage, uanset antal personer, som betales ved fremmøde.
Bindende tilmelding direkte på urbanadventure.dk
Her vil der også være en liste med tilmeldte, som man kan se hvem man skal hygge/dyste med/mod.
Der vil ud over alle deltagerne, være mulighed for at se RC Land Rovere, veteranbiler, de nye Land Rovere, og meget andet. Arrangementer er åbent for tilskuere og andet godtfolk. Så der er alle muligheder for at vise folk udenfor klubben hvad Dansk Landrover Klub er for en størrelse, samt vise at vi faktisk godt kan køre i vores biler uden at de er dækket af tommetykt mudder - Selv om det også er sjovt. Der vil for tilskuerne være mulighed for at få en tur som passager på en mini offroad bane nord for fængslet, så de også får et indblik i hyggen udenfor asfalten, ligeledes vil der være mulighed for at sidde i læderstuen i en af de nye flotte Land Rovere.
Så hvis du er på udkig efter en dag i hyggeligt selskab, og hvor du samtidig har mulighed for at løse nogle sjove og finurlige opgaver. Så kan det kun gå for langsomt med at tilmelde dig.
Skulle der være nogle spørgsmål, skal I endelig kontakte os straks.
Urban Adventure er forankret i region Østjylland, men er åbent for alle.
Vi får også brug for en masse banedommere / officials, så hvis du vil give en hånd med, skal du kontakte Brian Nielsen, gerne på bn8732@gmail.com
Løbsansvarlige er #7617 Morten Nyhus og #8657 Brian Nielsen