tilbage

Land Rover Forum  

Index
161577: Klassikertræf 30aug til 1 sept Opdatering II (19-08-2019 10:49:14)
Niels Lysebjerg #7732, reg. fyn (medlem) (ip-adr: 5.186.127.90)
Klassikertræf 30aug til 1 sept Opdatering

*Sidste tilmeldning 25 aug!* Send mail til niels@lysebjerg.dk
'
Om Klassikertræffet er det næststørste arrangement i DLRK kan muligvis diskuteres. Især hvis vi indrager Kørsel med Børn og lign. humanitære arrangementer

Men det er i hvert fald årets største arrangement for klassiske Land Rovers. Vi er ligenu lidt over 60 voksne og en halv snes børn i skolealderen, og 40 Land Rovers tilmeldt. Men der er plads til flere. Træffet foregår på en 10 tdl stor mark, så der er masser af plads. Der er fest-telt, bålplads, strøm og toiletter. Bad findes i en spejderhytte nær ved.

I år er det lidt uden for Vamdrup. 10 min kørsel fra frakørsel 65b Vonsild på E45 syd for koldning. Præcise adresse oplyses ved tilmeldning. Det skal jo ikke være for let! :)

Fredag aften kører de der vil ud til den historiske Skamlingsbanke og synger solen ned, Lørdag går det løs med en 60 km greenlane tilrettelagt af to lokale klubkammerater.

Klubbutikken har lovet at kigge forbi og der er fællesspisning med helstegt vildsvin lørdag. Søndag er der morgenbord, med rundstykker og Councour de charme med præmier.

Alt dette kan man stadig nå at tilmelde sig. Pers. over 18 betaler 250,- børn under 18 er gratis. Alle Land Rovers er velkomne på marken, (Der vil være særskilt parkering for borgergryder, oksekærrer osv.)

Ud over de ca. 60 tilmeldt +børn er der lige nu 37 tilmeldte vogne, ligefra en tidlig 80" til en tidlig 90" og såmænd også en Discovery. Stort set alle modeller ind i mellem er foreløbig tilmeldt, måske hvis vi ser bort fra SIIA FC og Stage One, men vi kan nå det endnu.

Husk sidste tilmeldning 25 aug. til niels@lysebjerg.dk
Har du spørgsmål kommentarer mv, så tøv ikke med at henvende dig'

mvh Niels Lysebjerg