tilbage

Land Rover Forum  

Index
110008: LAXI nyt (31-03-2011 22:07:00)
Benny Jepsen #2711, reg. mjyl (medlem) (ip-adr: 87.104.7.209)
Vi er nu ved at have styr på de sidste detaljer omkring årets landsarrangement (i daglig tale LAXI) og det er tiden for lidt flere detaljer om område og tilbud der vil være til årets LAXI deltagere.

Som bekendt er LAXI henlagt til det vestjyske ferieparadis i området Oksbøl, Ho, Blåvand og Vejers, som byder på noget af det smukkeste natur med hede, hvid sand, store bølger, hvid sand, frisk luft og hvid sand. Det med sandet vender vi tilbage til senere.

Området byder også på store muligheder for en god handel i feriebyen Blåvand, som findes bare 4 km fra LAXI lejren med cykelsti hele vejen. Der er med garanti ingen bakker, så husk cyklen. Blåvand er en livlig ferieby, såvel om dagen som om aftenen, med et hyggeligt og familievenligt miljø, et utal af butikker og masser af gode spisesteder, ofte med udendørs servering om sommeren. Desuden findes der flere caféer og pubs i byen. Området byder desuden på et lysstøberi, glaspusteri, keramikværksted, ravsliberi, mini-zoo samt flere interessante museer.

Blåvand er omgivet af bred, hvid sandstrand så langt øjet rækker. Besøg evt. den sydvendte Hvidbjerg Strand, som ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Et paradis for alle, der elsker vand, strand, sol, vind og vandsport.

I umiddelbar nærhed (ca. 200 meter) af LAXI lejren, findes Ho feriecenter hvor alle vandhunde kan boltre sig i børnebassin (30 ̊C), svømmebassin med hvirvlende strømkanal og massagedyser (29 ̊C)sjov vandrutsjebane med "special effects", spændende grotte med vandfald og klatrevæg, afslappende 6-personers spabad, dampbad, sauna og til babyen kravlegård og pusleplads til en dagspris på Kr. 50 pr person.

LAXI lejren er indrettet så der er mulighed for at regionerne kan bo samlet. For hver sektion af lejren er der mulighed for både vand og strøm.
Omkring fællesteltet findes scene, bar, fri grill, køkken, fællesområde, toiletter, bad og lille + stor hoppeborg så det er let at holde et øje med børnene imens der nydes en øl, vand, kaffe, is eller andet fra den velassorterede bar. I lidt afstand fra fællesteltet findes også ungdomsteltet.

Ugen igennem vil der være et rigt udvalg af aktiviteter, både med og uden terrænkørsel af forskellig karakter. Som absolut ”breaking news”, kan vi nu også afsløre at det efter forskellige forhandlinger med forsvaret er lykkedes for os at få adgang til øvelsesområdet i Oksbøl i hele uge 30. Så der er rig mulighed for kørsel i Danmarks absolut største terrænområde. Det opdaterede program med alle aktiviteter kan ses på nettet.

LAXI slutter lørdag af med et brag af en fest, hvor middagen traditionen tro byder på helstegt vildsvin fra Danmarks bedste slagter, fulgt op af frugter med råcreme. Aftenen sluttes af med super underholdning fra orkestret ”Just like Rain” som med et alsidigt og omfattende repertoire vil underholde os med en bred vifte af musik for enhver smag og alder.

Gå ikke glip af LAXI – det bliver helt sikkert en fantastisk uge – så skynd dig at udfylde en tilmelding på nettet. Hvis du har spørgsmål om LAXI er du velkommen til at ringe på 75860286.

Vi ses til LAXI
LR-hilsen
Region Midtjylland