tilbage

Land Rover Forum  

Index
150221: Lejravis, Blink og Vink nr.3 (21-07-2015 18:00:06)
Brian Nielsen #8657, reg. øjyl (medlem) (ip-adr: 94.144.63.99)

Blink og Vink nr.3 Tirsdag den. 21 juli 2015

Vinderens af gårsdagen konkurrence blev medlem nr. 6006, Morten Elmer, Region Østjylland, plads 43. Tillykke til ham , der bliver en tilsvarende konkurrence i morgen onsdag, så hold øje med avisen.


Nogle er med på LA for første gang, vi har fundet frem til Lotte og Martin Philip, som bestemt ikke er ukendte i LR billedet, de har bare ikke deltaget i et LA før, grunden til det er mange, det har ikke passet i kalenderen eller de ikke haft tiden.
De købte deres første LR i 2004, en 88”, inspirationen kom fra en kammerat, siden kom der er en bus med Safaritag, og nu har de Safaribussen og en 88” (som holder hjemme pga noget vand, Agernæs, en motor, en anden 88” og en 109”).
De springer ikke bare ud som nye deltager, de er også en bærende kraft i LA2015.
Privat har de været gift i en menneskealder (siger Hr. Philip), og har 2 børn, Andreas som også er med på træffet, og Sascha som er hjemme og passer dyrene på families dejlige landsted i Salling.
Det er typisk for Lotte og Martin at have meget at lave, en stor gård med masser af dyr, grøntsager, frugter og meget mere. Derudover deltager de i næsten alle de arrangementer Region Fyn laver, en del af dem står de selv for.
Om dem bliver der sagt at de bisidder en stor rummelighed, de er altid hjælpsomme, altid med på et godt grin og bruger gerne ironi. De er aktive i klubben, Lotte sidder i Regions bestyrelsen og afholder gerne div. arrangementer på egen jord.
De har samlet fynboerne igen, ved at påtage sig at afholde julefrokost, det er også her Lotte og Martins store kyndige madkunstskaber kommer til udtryk, og meget af det mad de servere er af egen avl.
Lotte siger at dette ikke bliver det sidste LA de kommer til at deltage i, Andreas har også fået lysten til at deltage i fremtiden, og måske uden mor og far.
Deres oplevelse af LA er at det er hyggeligt, og det er skønt at møde folk på tværs af regionerne. Det er ikke ukendt for dem at lave noget på tværs af regionerne, Martin er medarrangør af Bak & Æd og Adventure Race med Brian Nielsen fra Region Østjylland, selv om det er Martin der har involveret sig med Brian holder Lotte sig ikke i baggrunden, hun er med helt fremme og er en aktiv part i både indhold og afholdelse.

Team og Winch Recovery er afholdt i dag med stor deltagelse. 9 hold team og 7 winch kørte de 10 baner der var bygget i et super godt område særdeles velegnet til udfordringer.
Banerne var særdeles udfordrende og i en grad så ingen fik max point.
I skrivende stund er winch ikke slut, så resultatet derfra må vente til i morgen.


Børneaktiviteterne i Festteltet fra kl.10.00 til kl.12.00 har været en stor succes, der er mange søde og glade børn der deltager, og de har allerede nu lavet mange rigtig fine ting. På lørdag til Festmiddagen vil man kunne se deres fine værker, og det er vi en del der glæder os meget til.


Greenlaning’s turen i dag var som lovet en rigtig skovtur. 20 biler tog afsted ved 10.30 tiden, og igen med Preben Busk ved forroret at den flotte kolonne biler ud fra p-pladsen på vej mod den dejlige fynske natur.
Masser af dejlig fynsk skov, og 500 meter murbrokke-belagt skovvej blev det også til. Der sker altid noget spændende når man køre tur på Fyn. Turen sluttede som lovet af ved Strøjer Samlingen, der valgt 15 bliver at blive og se udstillingen.
Index
150222: sv: Lejravis, Blink og Vink nr.3 (21-07-2015 22:09:28) (svar på 150221)
Henrik Higgings Sanderhus #5343, reg. fyn (medlem) (ip-adr: 89.150.113.220)
Fint indlæg. :)

Jeg stod for greenlane fra Verninge til Strøjers og jeg skal nok Torsdag sørge for vi kommer UDEN om de der brokke veje, det var ved at kaste mig ud af den gammel serie øse hehe.

Henrik.