tilbage

Land Rover Forum  

Index
150408: Lejravis, Eftervink (04-08-2015 19:32:51)
Brian Nielsen #8657, reg. øjyl (medlem) (ip-adr: 178.157.250.105)
Blink og Vink nr. Eftervink LA2015

Lejrpladsen ved Midtfyns Fritidscenter er tømt for LR folk, telte, campingvogne, biler, grej, grill, festtelte, hoppeborge, legetrailer og meget meget mere. Region Fyn har fået pakket sammen og det er på tide at få gjort en status på LA2015.
Avisen har rundt og tale med alle regioner inden afrejse, og samlet set har Region Fyn fået en stor tommelfinger opad. Det er slet ikke tvivl om at hygge har stået i højsæde, og alle har sagt hygge, før de har sagt noget om nogen form for kørsel eller aktivitet.
LA2015 har vel på mange måder lignet de forgående LA, og så alligevel ikke. Det er tydeligt at Region Fyn har sin egen måde at tage tingene på, der hersker ikke den store rangorden inden for Regionen, Jørgen Zeuner bestemmer ikke alt selv om han er Regions formand. Ved spørgsmål bliver der kigget rundt, nikket og sagt ja. Og så er det sådan det er.
Og det er også det folk på pladsen har sagt om Regon Fyn, de er nogle hyggelige mennesker, der emmer af ro og tålmodighed. Og deres tålmodighed blev sat på prøve, både før og under afviklingen. Det skabte en del uro at folk blev så nervøse for om de kunne sove Regionsvis, det ødelagde den plads plan der på forhånd var lagt. Og selv om plads kortene var trykt og kommet i taskerne, så imødekom fynboerne ønskerne og lavede i 11. time planen om. Det skabte lidt uro ved ankomsten for nogle, men det blev løst med ro og rummelighed.
Lidt kritik er der også været plads til. Fynboerne ved godt at det har manglet på informations siden, og det har de taget til efterretning. Avisen, hashtaget og Facebook har løst lidt op for det, men kun fordi folk har taget imod det og brugt det.
Og ja der var langt til toilet, bad og opvask. Fra et telt i ”Region Østjylland” var der 900 skridt til toiletterne, og endnu længere var det bagerste hjørne, men nogen formulerede det så fint, ” så fik vi da lidt motion, og man fik set og snakket med folk på vejen frem og tilbage”.
Nogen ønskede at Festteltet lå midt i lejren, at hoppe puderne lå ved siden af grillen, at der også stod Ungdomstelt og ikke kun børnetelt på indgangen til det lille telt, at man satte ekstra toiletvogne op bagerste på pladsen, at bar priserne var lavere og lign. Men mens taltestrømmen stod på, og det blev kun sagt som gode råd og ikke en kritik, sagde en dejlig dame, ”vi er måske også ved at være lidt for forvente, for har det nogensinde været et sted eller kommer der nogenside et sted, hvor alle kan blive tilfreds”. Svaret skal I selv finde ud af, for mon ikke når alt kommer til alt, så er regionerne forskellige og folk er forskellige, så hvad er rigtig og hvad er forkert.
På avisens rundtur blev der også givet meget ros til LA2015, dejlig med et LA hvor der har været strøm nok til alle, og på alle tider af døgnet. Der har været plads til alle, dette ment både fysisk og mentalt, alle føler sig hørt på, vejret har været helt i top, dejligt det var en fin plan græsplæne man havde anlagt lejrplads. Dejligt at der kom så mange søde mennesker og at der var plads til folk som ikke på forhånd var meldt til.
En særlig ros til Region Fyn har været, at det fra en del regioner, har været bemærket at det bestemt ikke har været alle regionens medlemmer der har været med til at afvikle LA2015, men nok nærmere et dusin. Og de har så skulle lave ALT!, men smart af dem at indse at de ikke kunne alt selv, og så valgte at lade andre stå for rengøring af toilet/bad, at de ikke selv ville stå for en bar/bod, derved så hellere ikke have en stor indtægt der, som mange andre regioner har lavet et kæmpe overskud på tidligere. Det har så også betydet at de har haft overskud til at være tilstede under LA2015, de har haft tid og overskud til at tale med folk, se og deltage i forskellige aktiviteter og haft overskud til at være tilstede under aftensmad og til en øl i teltet.


For børnefamilierne har det været super med hoppeborgene, boldbanerne, de gode børne aktiviteter i børne teltet hver dag, at der var lavet løb og konkurrencer hvor børnene kunne deltage med deres familie. Super skønt med sandkasse i Festteltet, og at der i det hele taget har været plads og rummelighed til at være børnefamilie.
Det er også rost at lejren har ligget tæt på en by (faktisk i byen) med rigtig gode handle muligheder, og steder hvor der kunne spises en is, gå en tur rundt om en sø og hvor der har været så god mobildækning (vigtigt når man er ung).
Søde mennesker i Infoboden, rengøringen af toilet og bad har bare været i top 24/7.
Avisen har også været interesseret i af vide om de var gode råd, hint eller ønsker til LA2016, hvor Vest og Syd Sjælland afholder 40 års jubilæums Landsarrangement. Her er et sammendrag af hvad folk har sagt.
Stor billig bar, spørg gerne om hjælp fra andre regioner (i god tid), der skal gerne være trophy men måske skulle man lave trophy som i gamle dage uden alt muligt lir og gerne for standart biler, sørg for at festteltet bliver et samlingssted, informationer ud i god tid, brug de sociale medier også, inddrag de unge i region således at der bliver tænkt på de unge i de andre regioner.

Ganske få har sagt at LA2015 ikke har været den bedste LA, fordi barpriserne gjorde at man ikke sad i teltet og hyggede med folk. Region Fyn vil gerne svare på den kritik ved at sige at det ALDRIG har været forbudt at tage sine egne drikkevarer med i Festteltet. LA skabes at de deltager der er, så hvis man nu sidder derhjemme og tænker at der har manglet hygge i teltet, så skal man måske kigge lidt på sin egen indsats og se om den virkelig lever op det man har forventet af sig selv om andre.Index
150431: sv: Lejravis, Eftervink (05-08-2015 19:38:17) (svar på 150408)
Klaus Kaad #9153, reg. øjyl (medlem) (ip-adr: 94.144.63.97)
Tak for Info Brian.

God Info , og eftertanke til , hvorfor det ikke blev prøvet af som første gang

Mvh klaus
Index
150440: sv: Lejravis, Eftervink (06-08-2015 07:49:36) (svar på 150408)
Arnth Jørgensen #1851, reg. nvsj (medlem) (ip-adr: 92.243.249.23)
Hvornår kommer alle resultaterne på LA2015's hjemmeside, for dem der IKKE er på fjasen?