Land Rover Forum

Svar på indlægget:

sv: sv: sv: sv: sv: 88" kan ikke starte (23-01-2004 20:47:50)
Mai & Stefan Wandel #6008, reg. øjy
Jeg tror vi nærmer os - prøv at køre strøm direkte på startmotoren - altså afmonter ledningerne fra solenoiden og monter dem direkte på starteren - drej nøglen - sker der så nogetsomhelst? - hvis ikke så er det her problemet er - altså kan det enten være selve starteren eller nøgletændingen som er årsag.
Nu kan du evt. forsøge at "luse" udenom nøglestarteren via en manuel/separat trykknap direkte forbundet fra batteriets +pol til solenoidens +pol (husk at bruge et godt tykt kabel til forsøget) - hvis startmotoren går igang er den del af problemet fundet - altså = defekt nøgletænding
- hvordan det så lige er med "grillspydet" - altså håndsvinget så er jeg ikke helt sikker på hvordan det fungerer rent strømmæssigt - for der skal vel akkumuleres noget til tændrørene - en dieselhakker er ikke til at starte med sådan en tingest alligevel - derfor kalder jeg det et"grilspyd" - men det kan det så også glimrende bruges til.

Nu ved jeg ike om der er en sedimentor på en benziner - men hvis der er så er den lokaliseret umiddelbart foran brændstoftanken under dørkpladen og påmonteret stellet.
Den er meget nem at servicere men skru´ lige plastik"nøglen" i bunden af den ud først (men yderst forsigtigt, da de gerne knækker for en god sludder. Hvad kommer der ud - benzin? - vand? eller ingenting? -- hvis der intet kommer ud så skyldes det at der slam og skidt der blikerer eller tilmed is (og det er jo det der gerne samles der om vinteren).
Servicering : - du afmonterer simpelthen tilløbsslangen fra tanken og husker lige at hæve den over tankniveau (for at benzinen ikke render ud) - derefter løsner du centerbolten i toppen af sedimentorhuset og trækker skålen ud forneden. Derefter skiller du den del du står i hånden med ad i to dele/skåle og gør dem rene for slam og guldfisk. Husk så lige gummipakningen - den skal gerne skiftes - men kan til nøds genbruges hvis du ikke har en ny -- tjek efter samling om der er lækage.
Hej Stefan
Du skal være logget ind for at kunne vedlægge billeder.
Indtast sidste bogstav i ordet "stempelring"
Retningslinier for indlæg i Land Rover Forum #07, 22. september 2014
  • Rover Forum er et forum for Dansk Land Rover Klub og andre Land Rover-interesserede der søger hjælp og vejledning i alle tænkelige forhold, der vedrører det at have en Land Rover.
  • Brug Rover Forum til at få svar på dine spørgsmål - eller hjælp andre til at få svar på deres.
  • Brug ikke Rover Forum til "snik-snak". Rover Forum er ikke en chat.
  • Hold en sober tone!
  • Tal pænt i god tone med respekt for andre.
  • Brug skrift-sprog - ikke tale-sprog (fyld ikke dit indlæg op med smileys, sms-forkortelser, o.lign.)
  • Skriv ikke hele dit indlæg med STORE BOGSTAVER. Så lyder det som om du råber.
  • Personlige angreb, ukvemsord og tilsvininger accepteres ikke.
  • Hold tråden/emnet. Når du svarer på indlæg, så hold dig til det aktuelle emne/spørgsmål. Start en ny tråd, hvis du har kommentarer som ikke relaterer sig til det oprindelige emne.
  • Enhver form for forsøg på køb/salg/bytte accepteres ikke i Rover Forum - brug istedet Rover Børsen eller kontakt folk direkte.
  • Indlæg oprettet i falsk navn accepteres ikke.
  • Indlæg der overtræder eller opfordrer til overtrædelse af gældende dansk lov accepteres ikke.
  • Indlæg der indeholder links til download af ulovligt materiale accepteres ikke.
  • Indlæg kan af en administrator blive flyttet til andre emner, hvis det skønnes hensigtsmæssigt.
  • Indlæg kan af en administrator blive markeret som "Kun for medlemmer".
Indlæg i Rover Forum der ikke overholder ovenstående retningslinier vil uden varsel og advisering blive slettet af en af Rover Forums administratorer.