Land Rover Forum

Svar på indlægget:

Landroverliv med Asger og Ulla (19-05-2013 03:44:37)
Bill Jacobsen #7830, reg. nsj
Til alle måske kommende medlemmer som måske undre jer over hvor og hvorfor trådene i dette forum forsvinder. Land-Rover klubben har flere verdner. En hvor masser af glade mennesker mødes for at køre i vores biler og lave en masse aktiviteter, det er den i kan læse om uden at trådene forsvinder! Der findes desværre også en verden hvor folk bekriger hinanden, kommer med beskyldninger, der er magtkampe, mudderkastning o.s.v. Jeg vil her prøve at belyse nogle af den sidste tids stridigheder. Gudskelov er der flest medlemmer der dyrker den verden hvor det er Land-Rovere og kammeratskaber der tæller.
Jeg mener at det er bondefangeri når vi skal bilde folk ind at alt er fryd og gammen i DLRK. Så her kan alle læse min uforbeholdne mening (og Asger du våger på at gøre denne tråd rød, så punktere jeg din cykel (spøg)).
Sagen om Asger:
Først ekskludere man på LR vores It-udvalgsmand uden først at have undersøgt sagen grundigt. Et medlem af HB fortæller oven i købet til hele LR hvilken§ han skal dømmes efter og hvor stor strafferammen er. Dette medlem betræder samtidig en anden tillidspost, ja gæt, Lovudvalget. Samme person roder samtidig, på forum, rundt i referater, private noter og paragraffer. Det må da være referatet der gælder også selv om Verner mener at hans noter er bedre end Askers referat, de er da ikke blevet godkendt som gældende referat eller hvad. Dette er også den samme person som for 5 år siden havde (jeg tror det var) 26 forslag til LR, som blev drøftet først i regionerne og siden på LR, han måtte siden se i øjnene at der nok ikke var tænkt nok over tingene og trak efter en masse tidsspilde 25 forslag tilbage. Du skal dog have at du altid udtrykker dig diplomatisk, men når det er sagt bør du efter min mening bruge mindre tid bag tasterne og mere på at tænke over hvad det er du vil sige.
Jeg vil her råde HB til i fremtiden at følge vores glimrende Kassers eksempel (krævede fortsat revisionshjælp for at genopstille til sin post) og søge bistand hos kvalificerede mennesker inden man kommer med så grove beskyldninger.
Medlemssekretæren stoppet: Det er altid beklageligt når folk der lægger et stort frivilligt arbejde ikke ønsker at fortsætte længere. Her kunne især et andet HB medlem godt tage ved lære af formandens diplomatiske måde at takle dette på. Dette andet medlem af HB har specialiseret sig mudderkastning, sikkert fordi at han ikke længere må køre på sin mark, så han har vel ikke andet at bruge sit mudder til!
Til alle der måske nu tænker om de skal melde sig ind i DLRK og også til alle dem der måske tænker om de nu skal melde sig ud af DLRK, husk at det rigtige Land-Rover liv leves bag rattet og ikke her på forum. Man bliver mavesur hvis man bruger for meget tid på forum og ikke i sin Landrover.
Til Ulla TAK for dit store arbejde vi håber at du kommer tilbage når omstændighederne er de rigtige.
Til Asger fantastisk at du stadig er på cyklen trods modvind og opad bakke, vi er mange der ligesom dig venter på undskyldningen. Vi glæder os til at se dig derude igen.
Til alle med en Land-Rover husk at der er kørsel med et langt alvorligere formål i Høvelte d. 8. juni.
Jeg har ikke været på forum siden vi i Nordsjælland har fået vores eget, men måtte lige efter den famøse start landsrådet fik, lige se hvad de 2 forums konger nu havde brugt deres tid med.
LRhilsen Bill
Du skal være logget ind for at kunne vedlægge billeder.
Indtast sidste bogstav i ordet "krumtap"
Retningslinier for indlæg i Land Rover Forum #07, 22. september 2014
  • Rover Forum er et forum for Dansk Land Rover Klub og andre Land Rover-interesserede der søger hjælp og vejledning i alle tænkelige forhold, der vedrører det at have en Land Rover.
  • Brug Rover Forum til at få svar på dine spørgsmål - eller hjælp andre til at få svar på deres.
  • Brug ikke Rover Forum til "snik-snak". Rover Forum er ikke en chat.
  • Hold en sober tone!
  • Tal pænt i god tone med respekt for andre.
  • Brug skrift-sprog - ikke tale-sprog (fyld ikke dit indlæg op med smileys, sms-forkortelser, o.lign.)
  • Skriv ikke hele dit indlæg med STORE BOGSTAVER. Så lyder det som om du råber.
  • Personlige angreb, ukvemsord og tilsvininger accepteres ikke.
  • Hold tråden/emnet. Når du svarer på indlæg, så hold dig til det aktuelle emne/spørgsmål. Start en ny tråd, hvis du har kommentarer som ikke relaterer sig til det oprindelige emne.
  • Enhver form for forsøg på køb/salg/bytte accepteres ikke i Rover Forum - brug istedet Rover Børsen eller kontakt folk direkte.
  • Indlæg oprettet i falsk navn accepteres ikke.
  • Indlæg der overtræder eller opfordrer til overtrædelse af gældende dansk lov accepteres ikke.
  • Indlæg der indeholder links til download af ulovligt materiale accepteres ikke.
  • Indlæg kan af en administrator blive flyttet til andre emner, hvis det skønnes hensigtsmæssigt.
  • Indlæg kan af en administrator blive markeret som "Kun for medlemmer".
Indlæg i Rover Forum der ikke overholder ovenstående retningslinier vil uden varsel og advisering blive slettet af en af Rover Forums administratorer.