Land Rover Forum

Svar på indlægget:

sv: Har alle været ligeså uheldig som mig ved køb af RR P38 V8?? og kan nogle hjælpe med disse fejl? (01-12-2013 14:41:03)
Kasper Schnell #3506, reg. nsj
Hej Jonas

Øv - sikke en omgang. Det lyder som om, at der også er en juridisk vej, der kan forfølges. Det vil jeg dog lade andre mere jura-kyndige om at vurdere.

Men fat mod! De tekniske problemer du beskriver, er til at håndtere. Du vil formentlig kunne løse en del af problemerne på mindre end en dag og for under 500,-

Jeg vil lige kort løbe de problemer du nævner igennem - hvor jeg har et input. Jeg linker primært til www.rangerovers.net, der er en guldgrube af viden.

Krydser fingre for, at du finder en løsning, du bliver glad for. Uanset om det er at beholde bilen eller ej.
En P38 er en virkelig dejlig bil, der bare skal holdes lidt øje med og passes fornuftigt. I min optik og med min erfaring giver den ikke mere bøvl end andre biler af samme årgang med samme udstyrsniveau.

Mvh. Kasper


Bilen aflader ! Det kan jo være tusind ting! /// Start med at pille antennen til fjernbetjeningens modtager fra. Her er Google din ven.

- Temp. måleren i instrumentbordet er periodisk deffekt. Den kan hæve sig lidt, hvorefter den falder totalt og ikke virker.?? Bilen bliver varm! //// Start med at skifte kontakten. Den koster ca. 50,- i England.

- Den kan stadig ikke varme, trods nyt varmeapperat, en mekaniker mente at det var elektroniske klapper som ikke åbnede? Hvad siger I? /// Muligvis en af de små servomotorer, der regulerer forholdet mellem kold og varmluft. Lidt bøvlede at komme til og en motor koster ca. 1000,- pr. stk. De fåes dog noget billigere på eBay.co.uk.
Læs mere her om procedure for diagnose og udskiftning: http://www.rangerovers.net/repairdetails/blendmotor.html

- ABS lampen lyser - men kan læse mig til at det nok er et stik under sæddet?? Check stikket. Hvis det ikke løser problemet, så læs mere her: http://www.rangerovers.net/repairdetails/braketc/abs.html

- Der er ikke lys i kørecomputeren! /// Skift pæren til bagbelysning. Læs her: http://www.rangerovers.net/repairdetails/lcdlights.html#messagecenter

- Den låser ikke bagklap op! /// Sandsynligvis kontakten i bagklappen, der skal renses. Der er en god vejledning her: http://www.stockholmviews.com/p38/index.html#Tailgate-switch

- Fjernbetjeningen virker ikke! Han mente at det var batteriet der skulle skiftes, men der står ikke noget i displayet! /// Skift batteriet og se om ikke det løser problemet. Hvis ikke kan du forsøge at synce din remote. Her er proceduren (forudsætter, at du har Emergency Key Access (EKA)-koden til bilen): http://www.rangerovers.net/repairdetails/becm/alarm.html

- Sædevarmen i føresiden virkede første gang. Men har ikke virket siden. /// Almindeligt forekommende. Læs mere her: http://www.rangerovers.net/repairdetails/seats/seatheat.html

- Ruden i førersiden kører trægt! /// Skil ad og smør, juster bevægelige dele og diverse stik
Du skal være logget ind for at kunne vedlægge billeder.
Indtast første bogstav i ordet "bakgear"
Retningslinier for indlæg i Land Rover Forum #07, 22. september 2014
  • Rover Forum er et forum for Dansk Land Rover Klub og andre Land Rover-interesserede der søger hjælp og vejledning i alle tænkelige forhold, der vedrører det at have en Land Rover.
  • Brug Rover Forum til at få svar på dine spørgsmål - eller hjælp andre til at få svar på deres.
  • Brug ikke Rover Forum til "snik-snak". Rover Forum er ikke en chat.
  • Hold en sober tone!
  • Tal pænt i god tone med respekt for andre.
  • Brug skrift-sprog - ikke tale-sprog (fyld ikke dit indlæg op med smileys, sms-forkortelser, o.lign.)
  • Skriv ikke hele dit indlæg med STORE BOGSTAVER. Så lyder det som om du råber.
  • Personlige angreb, ukvemsord og tilsvininger accepteres ikke.
  • Hold tråden/emnet. Når du svarer på indlæg, så hold dig til det aktuelle emne/spørgsmål. Start en ny tråd, hvis du har kommentarer som ikke relaterer sig til det oprindelige emne.
  • Enhver form for forsøg på køb/salg/bytte accepteres ikke i Rover Forum - brug istedet Rover Børsen eller kontakt folk direkte.
  • Indlæg oprettet i falsk navn accepteres ikke.
  • Indlæg der overtræder eller opfordrer til overtrædelse af gældende dansk lov accepteres ikke.
  • Indlæg der indeholder links til download af ulovligt materiale accepteres ikke.
  • Indlæg kan af en administrator blive flyttet til andre emner, hvis det skønnes hensigtsmæssigt.
  • Indlæg kan af en administrator blive markeret som "Kun for medlemmer".
Indlæg i Rover Forum der ikke overholder ovenstående retningslinier vil uden varsel og advisering blive slettet af en af Rover Forums administratorer.