Land Rover Forum

Svar på indlægget:

sv: sv: sv: sv: Udmeldelse / manglende kontingent betaling (15-02-2019 17:04:10)
Ib Hammer #219, reg. mjyl
Der er jo også det ganske jordnære svar at bestanden af de biler der "normalt" er medlem af klubben bliver mindre, da der hele tiden går biler til grunde, da de ikke længere er værd at holde kørende = færre potentielle nye medlemmer og medlemmer der bliver "hængende".

Ligeledes har tilgangen af nye Defendere på markedet været begrænset i næsten et par årtier og de nye moderne modeller som man først efter 10 - 15 år accepterer som Land Rover modeller (skal tages med et gran salt) får man ikke fat i fordi nogle af dem der råber højest ser ned på dem, kalder dem frisørbiler o. lign. nedsættende - det er ikke rigtige Land Rovere. At de så siden viser sig at være ganske kapable og trods alt accepteres er da kun glædeligt. Ville du selv være medlem af en klub hvor du følte at du og din bil ikke rigtigt hørte til og at der ikke rigtigt var aktiviteter du kunne/ville deltage i ?

Det er ikke let at finde løsningen på hvordan man kan gøre klubben mere attraktiv for de moderne modeller og ikke kun modeller, der er blevet så gamle, at de kan erhverves for det samme som en ældre Defender eller seriebil. Det er bare noget man er nødt til at tage i betragtning og forholde sig til, hvis man som klub vil overleve og ikke blot hensygne som en nørdet veteranklub.

Med hensyn til klubbutikken, så er mit forslag, at den kun skal føre varer der er udstyret med klubbens logo og at man skal holde sig fra varer man kan få alle mulige andre steder. De varer man fører skal være unikke og kun til at få et sted - klubbutikken ! At føre en lang række varer som kan fås andre steder giver blot en investering i lager, et lager der skal omsættes, kræver plads og som måske efterfølgende skal sælges med tab fordi der er andre spillere på markedet som i forbindelse med udsalg, kampagne osv. dumper prisen eller varerne kan fås billigere i England, og her er klubbens medlemmer eksperter :-) til skade for klubbutikkens omsætning.

Mvh
Ib 0219
Du skal være logget ind for at kunne vedlægge billeder.
Indtast sidste bogstav i ordet "truckcap"
Retningslinier for indlæg i Land Rover Forum #07, 22. september 2014
 • Rover Forum er et forum for Dansk Land Rover Klub og andre Land Rover-interesserede der søger hjælp og vejledning i alle tænkelige forhold, der vedrører det at have en Land Rover.
 • Brug Rover Forum til at få svar på dine spørgsmål - eller hjælp andre til at få svar på deres.
 • Brug ikke Rover Forum til "snik-snak". Rover Forum er ikke en chat.
 • Hold en sober tonen!
 • Tal pænt i god tone med respekt for andre.
 • Brug skrift-sprog - ikke tale-sprog (fyld ikke dit indlæg op med smileys, sms-forkortelser, o.lign.)
 • Skriv ikke hele dit indlæg med STORE BOGSTAVER. Så lyder det som om du råber.
 • Personlige angreb, ukvemsord og tilsvininger accepteres ikke.
 • Hold tråden/emnet. Når du svarer på indlæg, så hold dig til det aktuelle emne/spørgsmål. Start en ny tråd, hvis du har kommentarer som ikke relaterer sig til det oprindelige emne.
 • Enhver form for forsøg på køb/salg/bytte accepteres ikke i Rover Forum - brug istedet Rover Børsen eller kontakt folk direkte.
 • Indlæg oprettet i falsk navn accepteres ikke.
 • Indlæg der overtræder eller opfordrer til overtrædelse af gældende dansk lov accepteres ikke.
 • Indlæg der indeholder links til download af ulovligt materiale accepteres ikke.
 • Indlæg kan af en administrator blive flyttet til andre emner, hvis det skønnes hensigtsmæssigt.
 • Indlæg kan af en administrator blive markeret som "Kun for medlemmer".
Indlæg i Rover Forum der ikke overholder ovenstående retningslinier vil uden varsel og advisering blive slettet af en af Rover Forums administratorer.