Land Rover Forum

Svar på indlægget:

sv: Udmeldelse / manglende kontingent betaling (16-02-2019 19:32:37)
Lars Nygaard #8835, reg. bhm
Nu har der været mange gæt, så jeg kan lige så godt gætte med - har sendt en helt almindelig ganske pæn reminder til de af de lokale medlemmer, for hvem den ser ud til at være smuttet. Og resultatet er:
en er ikke længere blandt os (det vidste vi godt, så der kom ingen reminder den vej)
to har ikke længere bil og dermed samme følelse af tilhørsforhold til klubben som klub
fem har fælles for dem tydeligt sagt - girokort - det fik jeg vist for så længe siden, at jeg har glemt hvor det ligger, den er smuttet osv osv.

De sidste par stykker har jeg endnu ikke hørt fra, men helt ærligt, så er det altså ikke beløbets størrelse i sig selv der gør det, at vi så altid kan tage en svingom for at rejse fælles forståelse for, hvad det bør koste, og hvad vi så kan forvente at få for pengene, er en anden snak. Først og fremmest handler alt det her om, at der netop har været betaling, kortet er sendt ud i en mere eller mindre våd kuvert til de der ikke er tilmeldt PBS, med ankomst engang først/midt december, hvor det selvfølgelig lægges et eller andet sted sikkert, og så er det med girokort som med det helt rette værktøj, når man skal bruge det, har man glemt, hvor man lagde det - og i det her tilfælde, er det ikke engang alle, der er klar over, de skal bruge det, de står jo ikke ligefrem og mangler noget, eller har noget, der ikke fungerer for dem i deres hverdag, hvis beløbet ikke lige falder til tiden...

Kan vi ikke gøre det lidt bedre... jo - vi kan bruge medlemslisten, og til hvert enkelt medlem én uge i forvejen sende en reminder mail INDEN betalingsfristen, og i mailen, der ryger så selvfølgelig lige registreringsnummeret og kontonummeret med ind, så man ikke skal lede efter et bortkomment girokort, man ikke vidste man havde fået, eller som en eller anden havde tørret røv i og smidt ud med alle de andre reklamer, der kommer på den tid af året -

På den måde, så kan de, der ikke pbsér den få en ordentlig besked, der er til at forstå... og så slipper vi for at stå i den her hvert eneste år...

Medlemssekretæren kan i hvert fald tydeligt se de næste par uger, at strømmen er vendt - medlemmer vi troede borte vælter tilbage i næsten lige så stor stil, som de forsvandt... men lidt ryger der vel altid på alder og andre interesser....

God weekend
Lars
Du skal være logget ind for at kunne vedlægge billeder.
Indtast sidste bogstav i ordet "plejlstang"
Retningslinier for indlæg i Land Rover Forum #07, 22. september 2014
 • Rover Forum er et forum for Dansk Land Rover Klub og andre Land Rover-interesserede der søger hjælp og vejledning i alle tænkelige forhold, der vedrører det at have en Land Rover.
 • Brug Rover Forum til at få svar på dine spørgsmål - eller hjælp andre til at få svar på deres.
 • Brug ikke Rover Forum til "snik-snak". Rover Forum er ikke en chat.
 • Hold en sober tonen!
 • Tal pænt i god tone med respekt for andre.
 • Brug skrift-sprog - ikke tale-sprog (fyld ikke dit indlæg op med smileys, sms-forkortelser, o.lign.)
 • Skriv ikke hele dit indlæg med STORE BOGSTAVER. Så lyder det som om du råber.
 • Personlige angreb, ukvemsord og tilsvininger accepteres ikke.
 • Hold tråden/emnet. Når du svarer på indlæg, så hold dig til det aktuelle emne/spørgsmål. Start en ny tråd, hvis du har kommentarer som ikke relaterer sig til det oprindelige emne.
 • Enhver form for forsøg på køb/salg/bytte accepteres ikke i Rover Forum - brug istedet Rover Børsen eller kontakt folk direkte.
 • Indlæg oprettet i falsk navn accepteres ikke.
 • Indlæg der overtræder eller opfordrer til overtrædelse af gældende dansk lov accepteres ikke.
 • Indlæg der indeholder links til download af ulovligt materiale accepteres ikke.
 • Indlæg kan af en administrator blive flyttet til andre emner, hvis det skønnes hensigtsmæssigt.
 • Indlæg kan af en administrator blive markeret som "Kun for medlemmer".
Indlæg i Rover Forum der ikke overholder ovenstående retningslinier vil uden varsel og advisering blive slettet af en af Rover Forums administratorer.