Land Rover Forum

Svar på indlægget:

sv: sv: Manglende kontingentbetaling (03-02-2023 10:17:56)
Eddie Mose Jensen #3693, reg. øsj
Hej Brian

Når man læser referat fra halvvejsmødet fra november 2022 - så står der ganske forsvinde lidt omkring den nye løsning - i øvrigt står det på ingen måde som et forhandlings oplæg. En orientering, toget var kørt. Og det fremgår på ingen måde at der er opbakning til løsningen fra salen! Så et helt vildt gæt er, at der ikke har været tid at reflekterer over omfanget og betydningen af ændringerne. Referanten forudser endda 'MEGET BØVL' - hvad det så dækker over er ikke til at vide.
I øvrigt står der intet nogle steder om eks. hvad det betyder økonomisk for klubben at skifte BS løsningen ud med Holdsport.dk - heller ikke i tidligere referater fra HB møder.

En lille ting er at klubbens regnskab for 2021 endnu ikke ligger på hjemmesiden - sikkert en forglemmelse.

Nu kender jeg ikke betalingsstrømmene når der indbetales kontingent via Holdsport.dk. Firmaet har eksisteret siden 2011. 2013 er sidste år der har været overskud. samlet er det et 2-cifret mill. underskud der har været siden - og en relativ stor udskiftning i ejerkredsen. Så på papirer en super fed 3. parts leverandør... eller noget.

Du skriver i din leder i seneste nummer af Oasen, at det er tid at tjekke budget kontoen for betalingen. Sjovt - måske manglede viden fra din side - men som jeg husker det så kan der alene betales via holdsport.dk med kort(af en eller anden type) eller mobilepay(hvilket så også er kort af en eller anden type). Der er normalt ikke mange der har dette knyttet til deres budget konto.

I øvrigt var det en upgrade da det blev muligt at betale vægtafgift(grøn ejerafgift) via bank - Betaling via BS har i øvrigt været en mulighed i +20 år for afgift til staten. Jeg ser ikke 'vores' nye løsning (på betalingssiden) som en upgrade.....

Så ja hatten på - måske - men dette ligner mere og mere en løsning for at gøre det administrativt lettere for en person. Det er oplevelsen at ca. ret mange har skullet bruge meget tid på at sætte sig ind i dette. Jeg læser mig også til at der er en del der endnu ikke har fået betalt - bevidst eller ubevidst. Det er super ærgeligt for klubben

Jeg er fortsat super glad for min bil - med eller uden medlemskabet af DLRK.

Du skal være logget ind for at kunne vedlægge billeder.
Indtast første bogstav i ordet "viskerblad"
Retningslinier for indlæg i Land Rover Forum #07, 22. september 2014
 • Rover Forum er et forum for Dansk Land Rover Klub og andre Land Rover-interesserede der søger hjælp og vejledning i alle tænkelige forhold, der vedrører det at have en Land Rover.
 • Brug Rover Forum til at få svar på dine spørgsmål - eller hjælp andre til at få svar på deres.
 • Brug ikke Rover Forum til "snik-snak". Rover Forum er ikke en chat.
 • Hold en sober tone!
 • Tal pænt i god tone med respekt for andre.
 • Brug skrift-sprog - ikke tale-sprog (fyld ikke dit indlæg op med smileys, sms-forkortelser, o.lign.)
 • Skriv ikke hele dit indlæg med STORE BOGSTAVER. Så lyder det som om du råber.
 • Personlige angreb, ukvemsord og tilsvininger accepteres ikke.
 • Hold tråden/emnet. Når du svarer på indlæg, så hold dig til det aktuelle emne/spørgsmål. Start en ny tråd, hvis du har kommentarer som ikke relaterer sig til det oprindelige emne.
 • Enhver form for forsøg på køb/salg/bytte accepteres ikke i Rover Forum - brug istedet Rover Børsen eller kontakt folk direkte.
 • Indlæg oprettet i falsk navn accepteres ikke.
 • Indlæg der overtræder eller opfordrer til overtrædelse af gældende dansk lov accepteres ikke.
 • Indlæg der indeholder links til download af ulovligt materiale accepteres ikke.
 • Indlæg kan af en administrator blive flyttet til andre emner, hvis det skønnes hensigtsmæssigt.
 • Indlæg kan af en administrator blive markeret som "Kun for medlemmer".
Indlæg i Rover Forum der ikke overholder ovenstående retningslinier vil uden varsel og advisering blive slettet af en af Rover Forums administratorer.