Land Rover Forum

Svar på indlægget:

sv: sv: sv: sv: Freelandere, medlemsundersøgelser og tanker (06-11-2006 17:08:20)
Søren Høyer #7614, reg. nsj
Sjov tråd, det tog næsten en time at komme igennem. Der må være stor interesse for emnet.

Da Land Rover kom frem i sin tid blev den fremstillet til at køre på en pløret mark af en bondemand. Da Range Rover kom frem var det fordi godsejeren også ville være med, men ikke ville hoppe rundt i en stiv og gammeldags firkantet bil. Da Discoen kom frem, var det fordi landmanden også vil være med, men han havde en traktor, men ikke råd til at købe en Range Rover - han måtte "nøjes" med en husmands Range Rover - en Disco. Da Freelanderen kom frem, var det fordi alle de andre også ville lege med, men hverken havde gård, gods eller guld. De var blot blevet grebet af rovermanien og historierne om Camel Trophy, Karen Blixen m.m.

Jeg er ret sikker på at DLRK også er for Freelanderejere og andre LR modeller. Ingen bliver holdt udenfor - alle er velkomne. Men det er nu en gang sådan i enhver klub at det altid at kongen og hans husarer der møder op. Uanset hvad man gør og hvor højt man råber.

Og hvem er så Kongen i DLRK - Jo, det er såmænd alle de regionsledere, instruktører og bestyrelsesmedlemmer der udfører et kæmpe stykke arbejde for at vi andre - uforpligtende - kan få en sjov lørdag med vores Land Rover. Og husaren er "bondemanden" - ham der har købt bilen fordi han vil bruge den, ikke som et trendy staussymbol, men som det den er lavet til - at køre i tærræn eller mudder der hvor vejen holder op.

Jeg tror ikke at DLRK skal lave specielarrangementer for specielle LR modelller. Det vil ikke tiltrække flere. Hvis folk vil være med kan de jo bare møde op og køre uden om. Lad DLRK blive ved det den er, en klub for smånørdede entusiaster der syntes det er sjovt at lege med deres bil, uanset mærke (LR selvfølgelig), og som brænder for historien, brandet og sammenholdet - blink og vink.

Dette blot en opfordering til at lade være med at ændre på arrangementerne i DLRK for at tiltrække nogle få Freelandere eller RRS, vi risikerer bare at "kongerene" ikke gider mere, bønderne og antusiasterene holder sig væk, og tilbage står vi med en flok medlemmer der aldrig møder op til arrangementerne. Lad klubben være for entusiaster, om de så kører i den ene eller anden model må de selv om. Alle kan jo være med.

Hilsen
Søren

NB: Kører med stor fornøjelse selv Freelander både på og uden for vejen - og har det ganske sjovt med det. Og så lige det med Frilandsagrisen. Jeg syntes det er et ganske fint og passende navn, en frilandsgris går jo som regel på en mark i en masse pløre.





Du skal være logget ind for at kunne vedlægge billeder.
Indtast første bogstav i ordet "bagklap"
Retningslinier for indlæg i Land Rover Forum #07, 22. september 2014
  • Rover Forum er et forum for Dansk Land Rover Klub og andre Land Rover-interesserede der søger hjælp og vejledning i alle tænkelige forhold, der vedrører det at have en Land Rover.
  • Brug Rover Forum til at få svar på dine spørgsmål - eller hjælp andre til at få svar på deres.
  • Brug ikke Rover Forum til "snik-snak". Rover Forum er ikke en chat.
  • Hold en sober tone!
  • Tal pænt i god tone med respekt for andre.
  • Brug skrift-sprog - ikke tale-sprog (fyld ikke dit indlæg op med smileys, sms-forkortelser, o.lign.)
  • Skriv ikke hele dit indlæg med STORE BOGSTAVER. Så lyder det som om du råber.
  • Personlige angreb, ukvemsord og tilsvininger accepteres ikke.
  • Hold tråden/emnet. Når du svarer på indlæg, så hold dig til det aktuelle emne/spørgsmål. Start en ny tråd, hvis du har kommentarer som ikke relaterer sig til det oprindelige emne.
  • Enhver form for forsøg på køb/salg/bytte accepteres ikke i Rover Forum - brug istedet Rover Børsen eller kontakt folk direkte.
  • Indlæg oprettet i falsk navn accepteres ikke.
  • Indlæg der overtræder eller opfordrer til overtrædelse af gældende dansk lov accepteres ikke.
  • Indlæg der indeholder links til download af ulovligt materiale accepteres ikke.
  • Indlæg kan af en administrator blive flyttet til andre emner, hvis det skønnes hensigtsmæssigt.
  • Indlæg kan af en administrator blive markeret som "Kun for medlemmer".
Indlæg i Rover Forum der ikke overholder ovenstående retningslinier vil uden varsel og advisering blive slettet af en af Rover Forums administratorer.