Land Rover Forum

Svar på indlægget:

sv: øv! (06-02-2009 07:29:40)
Søren Rasmussen #5846, reg. øjyl
Ja, øv - Peter, at du har haft en dårlig oplevelse med manglende overholdelse af en indgået aftale.

Men bortset for det naturlige behov for lige at skulle have luft f.s.v.a. denne oplevelse i mere generelle vendinger, skal du have ros for din holdning; at den konkrete sælger ikke skal hænges ud på siderne her.

En problemstilling som denne er jo tidligere vendt her på forum, hvor diverse utilfredse medlemmer har valgt eller ønsket at smække den ene eller anden køber/sælger/reparatør i gabestokken p.g.a. en dårlig oplevelse hermed. Og argumenter om, at HB skulle blande sig og herunder evt. ekskludere, har vist også tidligere været fremført.

Til afgørelse af en tvist som jeres handler det jo om at få afklaret, hvad der er aftalt. Og i handler, hvor parterne ikke har valgt at skrive noget ned, opstår der såvel helt reelt, som nogle gange påtaget, diverse meget hurtigt uenighed om, hvad der egentlig blév aftalt, især når eller hvis den ene part mener at kunne slippe lidt nemmere om ved en detalje. Og har parterne ikke aftalt noget, kán købeloven i visse omfang ganske rigtigt udfylde aftalen (jfr. mit link i andet indlæg med et eksempel, der i øvrigt også handler om fælge), men uanset hvad vil der ved fortsat uénighed kun være én myndighed, der kan træde i funktion; nemlig landets domstole.

Gabestok her på forum vil altid være et skråplan, hvor man hurtigt kan komme til at gøre sig selv til lige så meget "forbryder", som den, man måtte være utilfreds med. Og HB eller Landsråd vil kun kunne træde i funktion med evt. represialier, når en domstol måtte have talt. Argumenter om alt muligt andet i den sammenhæng er noget vrøvl.

Tillykke med din nye bil, Peter, forhåbentlig bliver du glad for den, Læs ikke noget som helst i dette indlæg kritisk rettet mod din situation. Hvad jeg har formuleret, er generelt ment, bortset lige for min helt konkrete opbakning til, at du holder fast i din holdning om ikke at nævne navne, uanset at andre vil mene noget andet.

Mvh Søren R.
90" 50th V8
Aygo 1,0 MMT

Du skal være logget ind for at kunne vedlægge billeder.
Indtast første bogstav i ordet "aksel"
Retningslinier for indlæg i Land Rover Forum #07, 22. september 2014
  • Rover Forum er et forum for Dansk Land Rover Klub og andre Land Rover-interesserede der søger hjælp og vejledning i alle tænkelige forhold, der vedrører det at have en Land Rover.
  • Brug Rover Forum til at få svar på dine spørgsmål - eller hjælp andre til at få svar på deres.
  • Brug ikke Rover Forum til "snik-snak". Rover Forum er ikke en chat.
  • Hold en sober tone!
  • Tal pænt i god tone med respekt for andre.
  • Brug skrift-sprog - ikke tale-sprog (fyld ikke dit indlæg op med smileys, sms-forkortelser, o.lign.)
  • Skriv ikke hele dit indlæg med STORE BOGSTAVER. Så lyder det som om du råber.
  • Personlige angreb, ukvemsord og tilsvininger accepteres ikke.
  • Hold tråden/emnet. Når du svarer på indlæg, så hold dig til det aktuelle emne/spørgsmål. Start en ny tråd, hvis du har kommentarer som ikke relaterer sig til det oprindelige emne.
  • Enhver form for forsøg på køb/salg/bytte accepteres ikke i Rover Forum - brug istedet Rover Børsen eller kontakt folk direkte.
  • Indlæg oprettet i falsk navn accepteres ikke.
  • Indlæg der overtræder eller opfordrer til overtrædelse af gældende dansk lov accepteres ikke.
  • Indlæg der indeholder links til download af ulovligt materiale accepteres ikke.
  • Indlæg kan af en administrator blive flyttet til andre emner, hvis det skønnes hensigtsmæssigt.
  • Indlæg kan af en administrator blive markeret som "Kun for medlemmer".
Indlæg i Rover Forum der ikke overholder ovenstående retningslinier vil uden varsel og advisering blive slettet af en af Rover Forums administratorer.