Land Rover Forum

Svar på indlægget:

sv: sv: Medlemsundersøgelse nu! (01-04-2009 17:47:45)
Stefan Wandel #6008, reg. øjyl
De fleste CMS-systemer opererer med mulighed for afstemningsmoduler, hvor spørgsmålene udarbejdes af de der har adgang til modulets adminside. Den mulighed koster intet og kan, som det så ofte ses på diverse sider på nettet, placeres i en lille box for sig og derefter placeres på siden, hvor der er plads, eller som en flowing-box (evt. som popup).
Så - alt det der med omkostninger til breve og papir hører vel efterhånden fortiden til for de fleste - og de enkelte, der endnu ikke har fået installeret elektrisk lys i boligen ;-), må så nødvendigvis modtage en lille folder med spørgsmål på klubbens regning.

med hensyn til spørgsmålenes karakter - så er det vel netop det flere efterhånden igennem lang tid allerede har været med til at ytre en mening om - senest i dette indlæg af Mikael.

Et personligt spørgsmål: hvorfor skal det hele altid på forhånd nærmest gøres til en håbløs gerning at fremkomme med ideer og en kamp op ad bakke - såsom her: hvor du (Kenneth) yter dig om hvad spørgsmålene så måtte være og om der er behov for en undersøgelse i det hele taget.

Det undrer mig, og sikkert en hel del andre, at det skal være således. Men - herrejemine, hvis det hele skal ende op i bureaukrati og kommandoveje uden smutvejsmuligheder - så bliver kampen vel ret hård vil jeg tro for i det hele taget at finde ud af om en sådan undersøgelse skal/skal ikke være.

Spørgeskemaer behøver ikke være specielt tidskrævende og omstændige at udforme - en del af spørgsmålene er jo i en del forudgående indlæg de senere år allerede blevet luftet -- men dermed også blevet overhørt. Der er jo heller ikke stillet noget krav til, hvornår undersøgelsen skal være klar til - så det er vel egentlig at komme i gang med at udforme dem efterhånden som de dukker op i hukommelsen hos de enkelte. -- Men OK, hvis DLRK opererer med noget der ligner sovjettiske femårsplaner - så kan jeg godt se, at det bliver uoverkommeligt at forny noget via de moderne mediers gratis muligheder.

Med venlig hilsen
Stefan (ja - så må I godt begynde at tage ladegreb - jeg står lige her :-))
Du skal være logget ind for at kunne vedlægge billeder.
Indtast første bogstav i ordet "generator"
Retningslinier for indlæg i Land Rover Forum #07, 22. september 2014
 • Rover Forum er et forum for Dansk Land Rover Klub og andre Land Rover-interesserede der søger hjælp og vejledning i alle tænkelige forhold, der vedrører det at have en Land Rover.
 • Brug Rover Forum til at få svar på dine spørgsmål - eller hjælp andre til at få svar på deres.
 • Brug ikke Rover Forum til "snik-snak". Rover Forum er ikke en chat.
 • Hold en sober tone!
 • Tal pænt i god tone med respekt for andre.
 • Brug skrift-sprog - ikke tale-sprog (fyld ikke dit indlæg op med smileys, sms-forkortelser, o.lign.)
 • Skriv ikke hele dit indlæg med STORE BOGSTAVER. Så lyder det som om du råber.
 • Personlige angreb, ukvemsord og tilsvininger accepteres ikke.
 • Hold tråden/emnet. Når du svarer på indlæg, så hold dig til det aktuelle emne/spørgsmål. Start en ny tråd, hvis du har kommentarer som ikke relaterer sig til det oprindelige emne.
 • Enhver form for forsøg på køb/salg/bytte accepteres ikke i Rover Forum - brug istedet Rover Børsen eller kontakt folk direkte.
 • Indlæg oprettet i falsk navn accepteres ikke.
 • Indlæg der overtræder eller opfordrer til overtrædelse af gældende dansk lov accepteres ikke.
 • Indlæg der indeholder links til download af ulovligt materiale accepteres ikke.
 • Indlæg kan af en administrator blive flyttet til andre emner, hvis det skønnes hensigtsmæssigt.
 • Indlæg kan af en administrator blive markeret som "Kun for medlemmer".
Indlæg i Rover Forum der ikke overholder ovenstående retningslinier vil uden varsel og advisering blive slettet af en af Rover Forums administratorer.