tilbage

Opslagstavlen


11-04-2019 22:26:48
Peter A. Christensen #2055, reg. nsj

Husk vi køre med Børn i Høvelte den 1 Juni, der er åbnet for tilmelding på www.kørselmedbørn.dk
Vi har desværre ingen fribilletter til Storebælt i år, men ellers er resten næsten som de sidste 12 år
Vi har også en Facebookside:
Gruppen er for holdet bag arrangementet samt for folk der hjælper til op til arrangementet samt på dagen. Her kan vi koordinere opgaver med ting der skal hentes, bringes osv. :https://www.facebook.com/groups/2267750483493043/

Vi ses forhåbentlig
Hilsen hele holdet bag det lille arrangement.


07-04-2019 22:54:05
Jeanette Nielsen

Region Vestjylland får Regionstøj

Klubbutikken og Region Vestjylland har indgået et samarbejde om at få lavet en række beklædningsgenstande med Region Vestjyllands logo på, og nu er vi klar til at vise det frem.

På Klubbutikkens webshop finder man fra søndag den 7/4 en fane der hedder Regionstøj, under denne fane finder man en ny fane der hedder Region Vestjylland og der findes T-shirts, hættetrøjer, børnetøj, Caps og andet.
Regionstøjet koster en lille smule mere end ”DLRK” logo tøjet. Grunden hertil er at regionen har en lille fortjeneste pr. stk solgt regionstøj, som dækker regionens udgifter til mærkerne, og måske lidt mere som i sidste ende kommer medlemmerne til gode i form af flere eller bedre arrangementer.

Klubbutikken står for reklame af tøjet, samarbejdet med leverandøren, bestillingen af tøjet, samarbejdet med kunderne, pakke og sende tøjet.

Der er tre store fordele med denne løsning.
1. Medlemmerne kan købe regionstøj på enhver tidspunkt via en velfungerende webshop og betale med bankoverførsel, Mobilepay eller via Dankort.
2. Der kan frit vælges imellem flere modeller og størrelser, end hvad en regionsshop ville kunne tilbyde.
3. Regionen er fri for at investere i et tøjlager som skal opbevares og transporteres rundt, og ende op med en rest skæve størrelser som aldrig bliver solgt.

Klubbutikken og Region Vestjylland har set frem til at løfte sløret for denne gode nyhed, og begge parter glæder sig til at ordrerne på Regionstøj vælter ind.


27-03-2019 14:53:48
Jeanette Nielsen #8657, reg. øjyl

VIVA Energi´s lækre sprøde rabatkode til Dansk Land Rover Klub udløber den 30/4, så er du også en af de heldige der får penge tilbage i skat, så er det da med at bruge pengene på solcelle anlæg.
Der er store penge at spare, fordi rabatkoden ikke kun er til små bærbare anlæg men også de anlæg til store til ex. huset eller sommerhuset.
Rabatkoden findes under fanen Rabataftaler, husk at logge ind på www.dlrk.dk først


24-07-2017 19:52:49
Dansk Land-Rover klub

Opslagstavlen kan bruges til at sætte efterlysninger eller særlige meddelelser omkring arrangementer op.
Husk at benytte vores Forum, hvis det er spørgsmål, da man ikke kan svare på opslagstavlen.
Køb og salg hører til på roverbørsen.